Вітання від міністра освіти

11.04.2014 21:58

Упродовж 4-10 квітня 2014 року найкращі вчителі із 25 регіонів України брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2014» у номінаціях: «Географія» (м. Миколаїв), «Світова література» (м. Одеса), «Початкові класи» (м. Черкаси), «Трудове навчання» (м. Біла Церква, Київська область), «Директор школи» (м. Кіровоград). 

За результатами конкурсних випробувань вибороли найвищі оцінки фахового журі та почесне звання «Учитель року»:

у номінації «Географія» – Красота Олександр Васильович, вчитель Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст. Вільшанської районної ради Кіровоградської області;

Прийміть найщиріші привітання від педагогічної громади та персональні вітання від Міністра освіти і науки України Сергія Квіта

Шановний Олександре Васильовичу!

Бути вчителем – це високе покликання, особливий талант. Ви даєте своїм вихованцям якісні знання, прищеплюєте їм високі поняття честі і гідності, добра і справедливості, розвиваєте кращі особистісні риси.

Ваш  професіоналізм, педагогічна майстерність є запорукою ефективної роботи з надання глибоких і міцних знань з географії:  готувати дитину до життя,  формувати світогляд, визначати відносини особистості з навколишнім середовищем. Завдяки Вашій щоденній кропіткій роботі, педагогічній майстерності та досвіду збагачується інтелектуальний потенціал України.

Вітаю Вас з перемогою  у номінації «Географія» Всеукраїнського конкурсу  «Учитель року – 2014». Зичу Вам міцного здоров’я,  успіхів, творчої наснаги, тепла і затишку у рідній оселі, нових злетів на освітянській ниві.

 

З повагою,

Міністр освіти і науки України                                                            Сергій Квіт